Био Продукти
Натурален еко спрей за петна по тъкани преди пране, пластмасова бутилка

-25 %

Натурален еко спрей за петна по тъкани преди пране, пластмасова бутилка

9,29 лв.

6,99 лв.

SKU: 240070_1

Категория: За пране

Описание

Спрей против петна, който е базиран на еко формула с био ензими и минерални съставки. Премахва и най-упоритите петна от цветни и бели тъкани. Използва се за третиране на петната преди пране. Използва се заедно с всички натурални перилни препарати. Част от серия препарати за дома. Препаратът е без аромат и оцветители, което го прави безопасен за хора с алергии или астма. С ниско съдържание на летливи органични съставки.

 

Ползи

Премахва и най-упоритите петна с еко-формула.  Може да се прилага върху бели и цветни тъкани.  Препаратът е био разградим.  Не съдържа активни вещества опасни за здравето и може да се използва при хора с чувствителна кожа, алергии или астматични оплаквания.  Може да се прилага в къщи с автономни канализации и септични ями.

 

Начин на употреба

С добре разклатен спрей напръскайте петното от двете страни на текстила. Оставете препаратът да подейства между 2 и 5 минути. Поставете и изперете веднага в перална машина. Преди да използвате препарата изпробвайте въздействието му върху невидима част от дрехата. Не оставяйте препарата за повече от 5 минути върху тъканите.

 

Състав

Water, Isotridecanol, ethoxylated (organic, from coconut oil and soybean), OLEATE(SALT), 1,2-propanedio (organic, from seaweed), Sodium citrade (natural, salt), 2-phenoxyethanol (green preservative for household products, without formaldehyde and halogens), Protease, Lipase, Amylase, Mannanase, Cellulase (enzymes).

 

Съхранение

Транспортирайте в изправено положение.  Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите. В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар.

 

Информация за производителя

Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти. Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти. 

 

Допълнителни продукти 

Капсули за пране

Био препарат за химическа тоалетна

Натурално масло за дърво

Био препарат за петна

Еко препарат за почистване на кожа

Екологичен препарат за пране на килими

 

  • Разфасовка420 мл.