Био Продукти

За съдове

12 намерени продукта

Сортирай по

Намерени 12 продукта

Препарати за съдове и ръце, създадени на базата на естествени растителни и минерални съставки. Не съдържат опасни химикали, но са толкова ефективни, колкото и традиционните препарати за миене на съдове, които съдържат известните агресивни химически средства.

Безопасни за използване без ръкавици, дори за хора с чувствителна кожа. Препоръчват се за хора с астма и алергии. Отличени с множество ЕКО сертификати.

Екологично чисти с грижа за кожата

Препаратите за миене на съдове на TRI-BIO са напълно екологични и био разградими. Създадени са със съставки от растителен и минерален произход – съчетание, което позволява да са ефективни, колкото и традиционните препарати за миене на съдове.

 

Предимства:

  • Не замърсяват водата и имат минимално влияние върху водните организми. Това означава, че са подходящи за домакинства с автономни канализационни системи (септични ями с бактерии);
  • Съдържат витамин В5 и други естествени омекотители, което ги прави нежни към кожата;
  • Естествените съставки не дразнят кожата при хора с чувствителна кожа;
  • Препаратите за съдове на TRI-BIO не съдържат ароматизатори и оцветители, което ги прави подходящи за използване и от хора, които са алергични или имат астма;
  • TRI-BIO продуктите могат да бъдат класифицирани като бебешки препарати за миене на съдове. Заради естествените си нетоксични съставки те са абсолютно безвредни за бебетата. Дори и микрочастици от препарата да останат неизплакнати по бебешките съдове, те няма да навредят на детето.
  • TRI-BIO са изцяло натурални препарати за миене на съдове, нетоксични са и са биоразградими. Те са 100% безопасни за човешкото здраве.

Често задавани въпроси

Препаратите на TRI BIO съдържат ли алергени?

Категорично не. TRI-BIO препаратите за ръце и миене на съдове са без фосфати, без агресивни разтворители, без хлорни избелители, без абразивни вещества, без парфюми, без оцветители, без токсични вещества, с неутрално pH и хипоалергенни. Те са по-безопасна алтернатива на агресивните химически агенти. Препоръчват се за хора с чувствителна кожа, хора с астма и страдащи от алергии.

От какво са направени TRI BIO препаратите за миене на съдове и течните сапуни?

Създадени са на базата на растителни и минерални вещества в съчетание с кокосово олио, захар и витамин В5. Препаратите за съдове са супер концентрирани, ефективно измиват мазнини и отлагания. Те са толкова ефективни, колкото и добре познатите препарати за съдове, но не съдържат агресивната химия, която се използва в традиционните продукти за миене на съдове.