Био Продукти

За баня

8 намерени продукта

Сортирай по

Намерени 8 продукта

Препаратите за почистване на баня от TRI-BIO са висококачествени препарати, които са с екологични формули от САЩ. Те проникват в дълбочина във всички повърхности като по този начин осигуряват дълбоко почистване и гарантират дълготрайно действие. Живите пробиотични микроорганизми в продуктите на TRI-BIO неутрализират лошите миризми и осигуряват до 3 дни активно действие.

Този уникален механизъм на действие превръща натуралните препарати на TRI-BIO в наистина най-добрите екологични препарати за баня.

Ефективни био препарати за баня

Истински био препарати, които в същото време са ефективни в премахването на замърсявания, остатъци от сапун и варовик. Препаратите са толкова силни, колкото и професионалните препарати за почистване на баня, но без съдържание на хлор, абразивни микрочастици и други агресивни химикали.

Препаратите на TRI-BIO са без абразивни субстанции – те не оставят драскотини или наранявания по повърхностите в банята.

Ползи за здравето

Естествените съставки в препаратите за почистване на баня от TRI-BIO са напълно безвредни. Те нямат негативен ефект върху околната среда и са подходящи за къщи със септични ями с бактерии и други автономни канализационни системи.

Формулите на почистващите препарати за баня са много деликатни. Тези препарати са подходящи за хора с чувствителна кожа, при остри алергични състояния и са безвредни за астматици.

TRI-BIO ще създаде здравословна микро флора във всяка баня.

Често задавани въпроси

Препаратите за почистване на баня еко ли са?

Да, препаратите на марката TRI-BIO са признати за екологични с редица сертификати в САЩ и Европа. Те притежават множество отличия – EU Ecolabel, ECO GREEN, Сертифицирано и препоръчано от Асоциация за астма и алергии на Република Латвия, BIO PROBIOTIC (биологично почистващо средство, което съдържа живи пробиотични култури), Cruelty free (продуктите не са тествани върху животни).

Всички продукти са произведени съгласно най – високите стандарти за качество и безопасност.

Какъв препарат е най-подходящ за почистване на фаянсови плочки?

Най-добрите препарати са ефективни, почистват както повърхностите на плочките, така и фугите. В същото време не драскат повърхностите. Те имат и още едно предимство – няма нужда от изплакване. Най – подходящите препарати, които ви препоръчваме са:

Дали препаратите за баня могат да се използват за други помещения в дома?

Замърсяванията в различните помещения имат различен характер. По тази причина и различни препарати са ефективни в различните помещения и повърхности.

Мога ли да използвам един и същ препарат за тоалетната и умивалника?

При традиционните препарати има различни агресивни химикали. Възможно е използването на неподходящ препарат да наруши гланца и емайла на някои повърхности.

Био почистващите препарати нямат толкова агресивни съставки и подобни ситуации са малко вероятни.

Колко често трябва да почиствам банята си?

Банята е идеалният инкубатор за бактерии и вредни микроорганизми. За да се предотврати опасното им разпространение е нужно да се поддържа добра хигиена и да се прави периодично почистване веднъж седмично. По-задълбочено и основно почистване е препоръчително да се прави всеки месец.