Био Продукти

За нас

Интересът към екологично чистите продукти в света постоянно се увеличава, защото те носят по-високо качество на живот на хората, животните, растенията и екосистемите на нашата планета.

Затова ние предлагаме широка гама от екологични, натурални и пробиотични продукти за домакинството, професионалната сфера и промишлеността с марка TRI BIO.

Стремим се към свят, в който всеки човек се радва на по-високо качество на живот, като се грижи за своето здраве, за здравето на своите близки и като опазва околната среда, в която ще живеят нашите деца и внуци.

Свят, в който нашите клиенти могат да почистват с естествени висококачествени продукти, без да харчат излишни средства и без да се притесняват, че използват вредни химикали около децата и домашните си любимци.

На местна почва търсенето на нашите продукти расте с бързи темпове.

Защото в сравнение с повечето екологични почистващи продукти, TRI BIO продуктите наистина имат отлична почистваща сила.

С нашите естествени продукти почистването става бързо, лесно и икономично. 

TRI BIO се произвежда в САЩ.

Намаляваме разходите като доставяме продуктите в насипно състояние и ги разфасоваме най-близо до мястото на продажба. По този начин запазваме и гарантираме най-високото качество и ефективността на продуктите.

Нашите "Пробиотични почистващи препарати" са истински биологични почистващи препарати. 

Те съдържат жизнеспособни култури от полезни микроорганизми, а не са просто наречени БИО, както е маркетингово популярно в наши дни.

Цените ни са конкурентни на цените на всички известни марки почистващи препарати с агресивни химикали. Защото нашата цел е да получите качествен почистващ продукт, на справедлива цена, който да бъде в подкрепа на здравето и природата.

Ето защо ще намерите нашите домакински продукти по рафтовете на обикновения супермаркет, а не само в специализираните скъпи ЕКО-магазини, където се продават повечето други екологични почистващи препарати.

Продуктите на TRI BIO са уникални. Формулите им се пазят в тайна и са защитени с регистрирани патенти по смисъла на закона за търговската тайна в САЩ.  

В производството участват множество доказани производители и доставчици и всички те са обвързани със строги споразумения за конфиденциалност.

Непрекъснато се стремим да поддържаме и повишаваме качеството на нашите продукти и да добавяме нови продукти към нашата гама. 

Предлагаме всички екологични продукти TRI BIO на възможно най-ниски цени, за да ги направим достъпни дори за клиенти с ниски доходи с цел всички да живеем в една здравословна среда.Сертификати

Сертификат EU Ecolabel

Сертификат от асоциация по Алергии и Астма

Nordic Swan Сертификат

Фирмени данни:

„ЗИЗИТО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

ЕИК 205595486
гр.
София 1220, улица „Елов Дол“ 1

МОЛ: ЛИЛЯНА ПЕТРОВА НИКОЛОВА
Телефон за връзка: 0879 986 584
Email:
[email protected]