Био Продукти

За кухня

12 намерени продукта

Сортирай по

Пробиотичен обезмаслител за кухни, 0.42 л.Пробиотичен обезмаслител за кухни, 0.42 л.

-30 %

TRI-BIO

8,19 лв.
5,73 лв.

Намерени 12 продукта

Натуралните почистващи препарати за кухня от марката TRI-BIO на първо място Ви гарантират редица ползи за здравето, тъй като не съдържат фосфати и са без агресивни разтворители, без хлорни избелители, без абразивни вещества, без парфюми, без оцветители, с неутрално pH и хипоалергенни. Те са по-безопасната алтернатива на агресивните химически агенти, които масово се използват.

Ползи и предимства

Еко почистващите препарати за кухня от марката TRI-BIO са безвредни за околната среда, тъй като имат ниско съдържание на летливи органични съединения, оказват минимално въздействие върху водните организми, не се тестват върху животни и са биоразградими.

TRI-BIO са екологични формули за био почистващи препарати от САЩ. Всички препарати са уникални – само с естествени съставки почистват трайно и ефективно. Серията за почистване на кухня от TRI-BIO включва препарати за миене на съдове, универсални препарати за под , препарати за почистване на плотове и обезмаслители.

Предназначение

Натуралните почистващи препарати са подходящи за различни видове повърхности в кухнята: котлони, фурни, кухненски плочки, аспиратори, микровълнови печки, подове, тигани и други видове посуда. Активните пробиотици почистват на микроскопично ниво, премахват лошите миризми и осигуряват до 3 дни защита на повърхността от скрити замърсявания в пукнатини, цепнатини и пори на повърхността.

TRI-BIO екологичните препарати за кухня са без агресивни разтворители, абразивни вещества, парфюми и оцветители – това ги прави напълно безопасни и безвредни. Като резултат от това дори и да се случи някои хранителни продукти да са в контакт с остатъци от почистващите препарати (в следствие на неизплакнати плотове или лошо изплакнати съдове), храната няма да се увреди или да представлява заплаха за хората. Препоръчват се за хора с астма и алергии.

Те са рН неутрални и са подходящи за употреба при септични ями и подобни автономни канализационни системи.

Често задавани въпроси

Кой препарат е най-добър за отстраняване на упоритите мазнини в кухнята?

Обезмаслителите са решение за трайните замърсявания в кухнята, настъпили вследствие на натрупване на мазнини от готвене. Традиционните обезмаслители са създадени с агресивни разтворители, абразивни субстанции, парфюми и оцветители. Често се препоръчва при работа с тях да се използват предпазни ръкавици. Обезмаслителят на TRI-BIO е създаден с пробиотични микроорганизми, които ефективно почистват и неутрализират неприятните миризми.

Мога ли да използвам препарати за кухнята в други части на дома?

Съществуват универсални препарати, които почистват повече от един вид повърхности. Преди да използвате подобен препарат, прочетете инструкциите за употреба. Там ще откриете подробно описание кой препарат за какво е приложим, както и точна препоръка относно концентрацията, която следва да се използва при различен вид повърхности. Един от най-успешните препарати на TRI-BIO е точно такъв: „Натурален многофункционален препарат 3 in1 bio cleaner“.

Мога ли да използвам препарат от сайта Био Продукти за почистване на дървени кухненски плотове?

Да, при почистване на дървени повърхности се използват по-ниски концентрации на препарат за почистване. Прочетете внимателно препоръките на производителя за начина на почистване на дървото.

За да може дървеният плот да Ви служи по-дълго, е необходимо дървесината да е защитена и обработена предварително. Най-често за тази обработка се подбират растителни масла на минерална основа. Те защитават повърхностите, а в същото време не са токсични и са напълно безвредни при контакт с храна. Разгледайте продукта „Натурално масло за обработка на дърво и бамбук“.