Био Продукти

За дома

12 намерени продукта

Сортирай по

Намерени 12 продукта

Описание на категорията

Препаратите за почистване на дома на марката TRI-BIO са създадени от натурални съставки. Те са с екологични формули, базирани на живи пробиотични микроорганизми и ензими и са създадени в САЩ.

При нас ще откриете био препарати за стъкло, натурални препарати за автономни канализационни системи, екологични препарати против петна и различни препарати за градина като масла за обработка на дърво, био препарати за почистване на барбекю и други.

Видове препарати за почистване на дома

Био препаратите за прозорци са еко формула на основата на естествени растителни и минерални съставки. Те не съдържат амоняк и нефтохимикали, но Ви гарантираме, че са толкова ефективни, колкото и агресивните химически почистващи препарати. Бързо и лесно разтварят мазнините и отстраняват замърсяванията като оставят повърхностите искрящо чисти. Уникалната формула оставя невидим полиращ и защитен филм, който отблъсква праха и предпазва стъклото от пръстови отпечатъци и драскотини. Без аромати и оцветители, безвредни за хора с алергии и астма. PH неутрални.

Натуралните препарати за автономни канализации включват био алтернативни препарати за външни тоалетни, за тоалетни кабинки, за тоалетни в каравани, септични ями и колектори за отпадни води. Те са свръхмощни разградители за отпадъци и регулатори на миризмите за септични системи, бетонни колектори, системи за биологично третиране, външни тоалетни и ями. Сухи концентрати от уникални научно разработени микроорганизми. Разграждат органичните отпадъци, масла, мазнини и хартия. Премахват неприятните миризми. Предотвратяват запушването на дренажното поле. Концентрация на минимум 4 милиарда микроорганизми. За разлика от повечето аналози те са ефикасни, не изискват кислород, справят се и разграждат перилни препарати и други битови химикали.

Препаратите против петна лесно отстраняват и най-трудните замърсявания. Премахват петна от килими, мека мебел, автомобилни седалки и други видове интериорен текстил. Ефективно премахват също и петна от храна, кафе, мазнини и други. Елиминират неприятните миризми. Запазват яркостта и свежестта на цветните тъкани. Грижат се добре за тъканите и удължават живота им. За разлика от стандартните химически препарати, те осигуряват по-дълбоко и безопасно почистване.

Препаратите за градина от TRI-BIO са друга група екологични натурални препарати, които са с висока ефективност. Сред тях ще откриете масло за третиране на дърво, препарати за почистване на кожени изделия и препарат за почистване на барбекю. Всички тези продукти са безопасни при контакт с храна или в пряк контакт с кожата. Техните формули са базирани само на натурални съставки и като резултат са напълно безопасни. Те дори се препоръчват за хора с чувствителна кожа, алергии и астматици.

Често задавани въпроси

Имат ли препаратите за дома био сертификат?

Да, препаратите са сертифицирани като екологични в САЩ и Европа. Те притежават редица ЕКО сертификати като EU Ecolabel, ECO GREEN, Certified and recommended by Asthma and Allergy Association of LR, VEGAN certified, Nordic Swan Ecolabel, BIO PROBIOTIC и Cruelty free сертификат.

Мога ли да използвам препаратите върху всички повърхности?

Можете да бъдете напълно спокойни, че препаратите няма да увредят повърхностите.

Важно е обаче да използвате препаратите по предназначение и спрямо повърхностите. Различните повърхности имат различни замърсявания и се нуждаят от различно третиране. Препоръчваме Ви да четете препоръките за предназначение и начин на употреба от производителя.

Как да съхранявам препаратите за дома?

Препаратите изискват съхранение в изправено положение, без да са изложени на пряка слънчева светлина. Нормалната температура за съхранение е между 2 и 25 градуса.

Дали мога да комбинирам различни препарати за по-добър ефект?

Препаратите на TRI-BIO са с качествата на професионални препарати за почистване. Те са изключително ефективни. TRI-BIO Ви гарантира, че ще постигнете оптимално почистване в дома с точния препарат. В този смисъл комбинирането на няколко препарата не е необходимо.

Каква е разликата между препарати за дома и индустриални препарати?

В индустрията са налице по-големи замърсявания. Те са заради по-големия човекопоток, както и заради по-големия обем дейности. Всички производители на препарати за почистване използват по-високи концентрации на своите формули за индустриални приложения. Разбира се, заради по-голямото потребление в индустриални условия и разфасовките са по-големи.

Не забравяйте, че в индустриални условия всички повърхности са предвидени за интензивна употреба и съответно са много по-издръжливи от тези в домашни условия. В този смисъл е възможно употребата на по-концентрираните индустриални препарати да повредят повърхностите у дома.