Био Продукти

Често задавани въпроси

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ

Какво е TRI-BIO?

TRI-BIO е серия екологични почистващи препарати с различни приложения – почистване на съдове, препарати за пране, лична хигиена, почистване на баня, почистване на кухня, почистване на дома и градината, почистване на под, неутрализиране на миризми, отпушване на канали и серия професионални почистващи препарати.

TRI-BIO продуктите имат отлична почистваща сила. Те са пробиотични и биологични почистващи препарати. Съдържат полезни микроорганизми и са съставени само от натурални съставки, което ги прави 100% БИО.

TRI-BIO препаратите са с минимално влияние върху околната среда и са абсолютно безвредни за хората.

Всички опаковки използвани за препаратите на TRI-BIO могат да бъдат рециклирани.

Какъв е произходът на TRI-BIO?

TRI-BIO са създадени в САЩ. Там те се радват на изключителна популярност. Формулите на продуктите на TRI-BIO са изцяло съобразени със законите в САЩ.

Къде се произвежда TRI-BIO?

За Европа продуктите TRI-BIO се разпространяват от Рига, Латвия. 

Защо да купувам био продукти от TRI-BIO ?

Има безброй причини да предпочетете TRI-BIO. Най–важните предимства на продуктите са:

 •   Нямат негативно влияние над околната среда;
 •   Не дразнят кожата;
 •   Нямат остри миризми и изпарения и са безвредни за хора с астма;
 •   Подходящи за бебета и деца, тъй като не дразнят деликатната им кожа;
 •   Подходящо за собственици на домашни любимци. Съставките гарантират, че животните няма да получат кожни раздразнения или да погълнат вредни вещества, останали по пода;
 •   Препаратите TRI-BIO не съдържат агресивна химия. Собствениците на къщи с автономна канализация или септични ями ги предпочитат, защото така се съхраняват активните бактерии, които разграждат органичните отпадъци;

Какви са предимствата на продуктите за съдове и ръце на TRI-BIO? 

Течните сапуни на TRI-BIO не съдържат агресивни съставки. Те измиват добре, без да изсушават кожата или да предизвикват някакви кожни раздразнения.

Таблетките за съдомиялна и препаратите за ръчно миене на съдове са създадени изцяло с натурални съставки. Дори ако съдомиялната машина не е изплакнала съдовете перфектно, тези минимални остатъци препарат не са опасни за здравето. Същото важи и за препаратите за ръчно миене на съдове.

Какви са предимствата на продуктите за пране на TRI-BIO? 

TRI-BIO разполага с пълна гама продукти за пране – за бяло, за цветно, за бебешко пране, както и омекотители за текстил и за вода. Всички препарати са с натурален произход. Препоръчват се и са подходящи за хора с чувствителна кожа, защото не предизвикват раздразнения. Това е особено важно предимство и за бебешкото пране.

Важен факт е, че тези препарати имат минимално негативно влияние върху околната среда и не замърсяват водните басейни.

Какви са предимствата на продуктите лична хигиена на TRI-BIO? 

Пастите за зъби на TRI-BIO са изцяло натурални. Те са безвредни и в същото време много ефективни. Те са и единствените пасти за зъби, които са подходящи за вегани.

Бебешкото олио на TRI-BIO не съдържа никакви вредни съставки. Продуктът е изцяло натурален и клинично тестван. Не предизвиква кожни раздразнения или друг тип дискомфорт при бебетата.

Течните сапуни на TRI-BIO са без агресивни съставки. Измиват добре, без да изсушават кожата и също не предизвикат кожни раздразнения.

Какви са предимствата на продуктите за баня на TRI-BIO? 

Всички продукти за баня на TRI-BIO са натурални. Те не съдържат хлор или друга агресивна химия. Нямат остра миризма, не предизвикват раздразнения на горните дихателни пътища и не водят до кожни раздразнения при контакт. В същото време препаратите почистват ефективно и резултатът не отстъпва по никакъв начин на този, постигнат със стандартната битова химия.

Какви са предимствата на продуктите за кухня на TRI-BIO? 

Най-важното при почистването в една кухня са препаратите, с които се третират повърхностите, за да няма опасност вредни вещества да попаднат в храната.

При обезмаслителите на TRI-BIO този проблем не съществува. Естествените му съставки не съдържат токсини и абразивни вещества.

Какви са предимствата на продуктите за дом и градина на TRI-BIO? 

TRI-BIO предлага препарати за автономни канализации, за къщи със септични ями и подобни, които със силата на пробиотични щамове разграждат биологичните отпадъци.

В допълнение TRI-BIO предлага естествено масло за дървени повърхности и декинг.

Препаратът на TRI-BIO за почистване на барбекю е изцяло с натурален състав. Това гарантира, че всичко приготвено на скарата е чисто, безвредно и без токсини.

Какви са предимствата на продуктите за под на TRI-BIO? 

Препаратите за под от TRI-BIO поддържат добра хигиена у дома, без да използват традиционните формули с агресивна химия. Това гарантира, че няма опасност от кожни раздразнения.

Подходящи за хора с алергии или за семейства с малки деца, които често са в пряк контакт с пода.

В домовете, където има домашни любимци, почистването на подовете с неутрален препарат също е много важно.

Какви са предимствата на продуктите неутрализатори на миризми на TRI-BIO? 

Стандартните ароматизатори работят по един и същ начин – те замаскират лошата миризма с аромат, който е по-силен и агресивен.

Неутрализаторите на миризми на TRI-BIO обаче действат на микробиологично ниво. С помощта на микроорганизми се унищожават бактериите, които предизвикват лошите миризми. 

Какви са предимствата на продуктите за канал на TRI-BIO? 

Традиционните продукти за отпушване на канали съдържат агресивна химия с характеристики на киселина. Те най-често влизат в химическа реакция и при употребата им отделят топлина и вредни изпарения, които увреждат тръбите и техните уплътнения.

При препаратите на TRI-BIO се използват жизнеспособни пробиотични бактерии. Те действат по-бавно (между 12 и 18 часа), но са напълно безвредни както за човека, така и за канализацията.

Какви са предимствата на продуктите за професионална употреба на TRI-BIO? 

TRI-BIO обезмаслителите са предпочитани от много хотели, ресторанти и хранителни производства, защото гарантират 100% хигиена и нулев риск от отравяния и алергии.

Препаратите за под на TRI-BIO са популярен избор за фитнеси, йога-студиа, детски градини и подобни. Те почистват достатъчно добре, не съдържат агресивна химия и не предизвикват кожни проблеми.

ПОРЪЧКА 

Как мога да поръчам?

Можете да поръчате лесно и бързо от нашия онлайн магазин www.bioproducti.bg. Там всички био почистващи продукти и средства за лична хигиена са тематично разделени на категории. Разгледайте и изберете продуктите, които Ви интересуват и добавете в количката. Завършете поръчката и оставете Вашите детайли за доставка.

На посочената от Вас електронна поща ще получите детайли за поръчката си – списък на продуктите, цена, начин на плащане, адрес и срок на доставка.

Ако имате въпроси или затруднения, можете да се обадите на телефон 0879 986 584 и наш колега ще Ви съдейства за поръчката.

Защо да купя онлайн?

Онлайн пазаруването Ви дава много предимства:

 •   Пестите време - ще си спестите разходите по придвижването и ще избегнете трафика;
 •   Можете да направите задълбочено проучване – спокойно можете да прочетете всички характеристики на продукта и да разгледате изображенията. Имате възможност да сравните цените на различните доставчици и да направите най-добрия избор за Вас;

Каква информация предоставям при поръчка онлайн?

За да направите валидна поръчка онлайн е необходимо да предоставите:

 •   Вашите имена – с тях идентифицираме всяка поръчка;
 •   Адрес, където да доставим поръчката Ви;
 •   Електронна поща, на която ще получите подробности за доставката, както и документи свързани с Вашата поръчка – фактури, стокови разписки, гаранционни карти и други;
 •   Телефон – номерът е необходим, за да се свърже с Вас куриерът при доставката;
 •   Кредитна/Дебитна карта – при плащане с карта данните на Вашата карта се обработват от картовия оператор. Онлайн магазинът ни не обработва тези данни и не разполага с тях; 

АКАУНТИ 

Поръчката ми налична ли е?

Да. Всички предлагани продукти са налични на склад при нас. Ние внимателно ще съберем и опаковаме Вашата поръчка и ще я изпратим към Вас.

Какъв е срокът на доставка?

Обичайният срок на доставка е 1 до 2 работни дни. При национални празници и промоционални кампании е възможно сроковете да са по-дълги, заради високата натовареност на куриерските фирми. За тези случаи ще Ви уведомим по електронна поща.

Какви документи получавам с пратката си?

Вашата поръчка е окомплектована със стокова разписка (опис на поръчаните стоки), товарителница, ваучер за връщане, фактура (когато изрично сте поискали), касова бележка (без случаите на ППП – пощенски паричен превод и гаранционна карта (когато това е приложимо).

Тези документи ще са Ви необходими в случай, че решите да връщате стоки на www.bioproducti.bg или имате гаранционна рекламация. Товарителницата, фактурата или касовата бележка са документите, които удостоверяват датата на започване на гаранционния срок.

 

ПЛАЩАНЕ

Какви начини на плащане приемате?

Ние поддържаме всички познати плащания за онлайн поръчки. Можете да платите на куриера в брой (пощенски паричен превод), можете да платите с банков превод или да платите с кредитна или дебитна карта.

Как правя плащане в брой?

Можете да платите в брой директно на куриера при доставката. Това са плащания тип наложен платеж или пощенски паричен превод.

Как мога да платя по банка?

Възможно е да платите дължимата сума по банкова сметка BG37BPBI88981029406301

Всички срокове започват да текат след получаването на Вашия банков превод по нашата банкова сметка. За да съкратим сроковете, Ви препоръчваме да се свържете с нас на 0879 986 584 и наш колега ще Ви съдейства.

С какви карти за плащане работите?

Вие можете да платите със всички по-популярни банкови карти – Maestro, Visa, Visa Electron, Master Card, Diners Club, Discover.

ВРЪЩАНЕ

Мога ли да откажа поръчка?

Отказ от поръчка може да се упражни по всяко време. Препоръчваме Ви да го направите възможно най-рано. Най-лесния начин за отказване на поръчката е да се обадите на телефон 0879 986 584 и наш колега ще съдейства за отказване на поръчката. Ако поръчката Ви вече пътува към Вас, е необходимо да се свържете с куриерската фирма. За поръчки, които са предадени на куриер е възможно да бъдат начислени такси за връщане на пратката.

Мога ли да върна продукт?

В рамките на 30 дни можете да върнете продукт. За да върнете продукт, той не трябва да има следи от употреба и да е в оригиналната си опаковка. Ако продуктът е бил придружен с подарък, то е необходимо да върнете и него.

Нямате право на връщане, когато продуктите са: бельо, хранителни, козметични и санитарни продукти като добавки, пелени, мокри кърпички, продукти за интимна женска хигиена, и други продукти, които губят свойствата и ефективността си след разопаковането. Правото на отказ не е валидно и във всички изброени случаи на чл. 57 от Закона за защита на потребителите.

Безплатно ли е връщането?

Ако върнете продукт и го замените с друг продукт, предлаган на www.bioproducti.bg, тогава разходите по връщането са за наша сметка. Ако върнете продукт и ние трябва да възстановим платената от Вас сума, куриерските разходи по връщането са за Ваша сметка.

Как се връща продукт?

Връщането се осъществява в няколко лесни стъпки:

Уверете се, че продуктите, които ще връщате са в оригиналната си опаковка и не са разопаковани;

Попълнете бланката за връщане – личните данни, банковата сметка, както и номер на Вашата поръчка са от ключово значение, за да обработим връщането Ви бързо и точно. 

Обадете се на куриерската фирма, с която сте получили поръчката си, за да заявите връщане;

Дайте информация на куриера за номера на ваучера за връщане (обратна товарителница), за размера на пратката и приблизителното ѝ тегло;

Уведомете куриера, че връщането е за сметка на www.bioproducti.bg. Така ще използвате нашите по-ниски цени за куриер при връщането на продуктите;

Ако имате въпроси можете да свържете с нас на 0879 986 584 и наш колега ще Ви помогне.

Възстановявате ли цялата сума след връщане?

При връщане със замяна ще можете да използвате цялата сума за пазаруване.  При връщане без замяна ще възстановим сумата Ви, като приспаднем разходите за куриер по връщането. При възстановяване на суми чрез системата Easy Pay комисионните по превода са за Ваша сметка.

В какъв срок получавам сумата си?

Ще възстановим сумата Ви в срок до 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка при нас. 

Как получавам сумата си?

Получавате обратно сумите, които сте заплатили обратно по сметката, от която те са дошли, освен ако изрично не сте поискали друго. Възможно е да получите сумата си по банкова сметка или чрез Easy Pay. При възстановяване на сумата по банков път всички такси и комисионни са за наша сметка.

При възстановяване на сумата чрез Easy Pay се прилагат удръжки по следната тарифа за сметка на получателя:

Тарифа за извършване на преводи чрез Easy Рay

 

 

Размер на превода

Такса за превода

5.01 – 50 лв.

0.61 лв.

50.01 – 100 лв.   

1.10 лв.

100.01 – 250 лв.   

2.72 лв.

250.01 – 500 лв

3.77 лв.

500.01 – 1000 лв.

4.84 лв.