Био Продукти

Хигиена

7 намерени продукта

Сортирай по

Намерени 7 продукта

Натурални био продукти за лична хигиена – течни сапуни, бебешко олио и пасти за зъби както за деца, така и за възрастни. Всички продукти за лична хигиена от TRI-BIO са създадени в САЩ, разработени са с изцяло натурални съставки – растителни продукти и минерали. Те са изцяло био продукти, безопасни за здравето. Препоръчват се за използване от хора с алергии, астма и чувствителна кожа.

Натурални продукти за лична хигиена

Течните сапуни на TRI-BIO са с много добър измиващ ефект. В същото време са създадени само с натурални съставки, за да са нежни към кожата и щадящи към природата. Обогатени с бетаин, пантенол и фармацевтична урея, за поддържане на мека, гладка, копринена и здрава кожа.

Сапуните на TRI-BIO са богати на витамини, които лекуват и възстановява сухата и раздразнена кожа. Те са натурални, без аромати и оцветители и се препоръчват за използване от хора с алергии и астма. Деликатни и подходящи дори за нежната бебешка кожа.

Бебешкото олио на марката TRI-BIO е създадено от рафинирано леко минерално масло. То е обогатено с витамин Е. Подходящо за бебета и деца с чувствителна кожа. Възстановява кожния баланс и подхранва. Формулата на бебешкото олио притежава изключително нежен, безвреден и ефективен механизъм за подхранване и възстановяване на кожата. Препоръчва се за употреба при деца с кожни проблеми.

Пастите за зъби на TRI-BIO са създадени само с естествени растителни и минерални съставки. Не съдържат парабени, натриев лаурил сулфат и оцветители. В продукта няма вложени абсолютно никакви продукти с животински произход. Това прави пастите за зъби на TRI-BIO изключително подходящи за вегани.

Ползи за околната среда

Продуктите за лична хигиена са екологични. Не замърсяват водата и имат минимално влияние върху водните организми. Те са подходящи за домакинства с автономни канализационни системи (септични ями с бактерии).

Често задавани въпроси

Препаратите за лична хигиена био ли са?

Да. Те са признати и сертифицирани като екологични в САЩ и Европа и притежават редица ЕКО сертификати, които може да разгледате на страницата за нас.

Какво означава „натурален“ при продукти за лична хигиена?

При създаването на продукти за лична хигиена TRI-BIO използва само съставки от естествен произход – растителни и минерални елементи. Тези продукти са без ароматизиращи вещества, без оцветители и са хипоалергенни. Признати са като продукти подходящи за хора с кожни проблеми, алергии и астма.

Продуктите за лична хигиена, а и всички останали продукти от TRI-BIO са произведени в режим на ниски VOC. Те не са тествани върху животни. Всички опаковки, използвани от TRI-BIO са от материали, които могат да се рециклират.

Защо натуралните продукти за хигиена са по-добри за кожата?

Химическите съставки могат да бъдат агресивни и дразнещи за кожата. Нещо повече, те могат да бъдат опасни за общото здраве. Използването на органични или чисти продукти може да премахне или драстично да намали излагането на химикали, което означава по-добро здраве на кожата.

Природата е най-добрият източник на подхранващи кожата съставки. Витамините, минералите и антиоксидантите се намират в естествени растителни източници и работят в синергия с кожата, за да поддържат нейния вид и усещане за блясък.

Понякога дори продукти, насочени към чувствителна кожа, могат да предизвикат негативна реакция. Натуралните съставки са мощни, но нежни към кожата. Използването им помага да поддържате кожата балансирана и здрава.

Някои известни алергени все още се използват в традиционните продукти за грижа за кожата. Например сулфатите като натриев лаурет сулфат са известни дразнители на кожата, които предизвикват зачервяване, сърбеж и раздразнение. Естествените чисти продукти избягват известните алергени, за да предпазят кожата от реакция.

Каква е разликата между органичен и натурален продукт?

Органичните продукти са произведени в пълна липса на синтетични вещества като изкуствени торове, пестициди, антибиотици и подобни.

Натуралните продукти са тези, които са произведени от природата и съдържат само естествени био материали. За тях обаче не е наложено строго изискване да не използват изкуствени и синтетични елементи при отглеждането. В натуралните продукти не се влагат изкуствени добавки и оцветители.