Био Продукти

За пране

17 намерени продукта

Сортирай по

Натурален еко спрей за петна, Pre Wash Universal, 0.42 л.Натурален еко спрей за петна, Pre Wash Universal, 0.42 л.

-50 %

TRI-BIO

10,39 лв.
5,15 лв.
Натурални еко таблетки за пране, Sensitive, 14 броя

-43 %

TRI-BIO

15,49 лв.
8,83 лв.
Еко омекотител за тъкани, Bio fabric care, 0.94 л.Еко омекотител за тъкани, Bio fabric care, 0.94 л.

-47 %

TRI-BIO

7,79 лв.
4,13 лв.
Еко омекотител за вода, Calc off , 0.94 л.Еко омекотител за вода, Calc off , 0.94 л.

-43 %

TRI-BIO

16,19 лв.
9,27 лв.
Натурален еко течен гел за пране, Sensitive, 1.42 л.Натурален еко течен гел за пране, Sensitive, 1.42 л.

-42 %

TRI-BIO

17,69 лв.
10,32 лв.

Намерени 17 продукта

Перилни препарати и омекотители създадени в САЩ и са във форма на таблетки или течни гелове, съдържащи само естествени растителни и минерални съставки. Те са толкова ефективни, колкото и традиционните прахове, които обаче съдържат агресивни съставки.

Начин на действие

Препаратите на TRI-BIO се смесват бързо с водата и започват да действат веднага. Заради изцяло натуралните си съставки те са щадящи към природата и напълно безвредни за хората. Дори и да има останали микрочастици след изпиране, те няма да предизвикат кожни раздразнения, няма да обострят алергичните състояния или астматичните пристъпи при хора с подобни проблеми.

Перилните препарати на TRI-BIO могат да се използват без ръкавици дори от хора с чувствителна кожа. Препоръчват се за хора с астма и алергии. Отличени с множество ЕКО сертификати.

Перилните препарати на TRI-BIO са екологично чисти и напълно безопасни. Създадени са със съставки от естествен произход и био ензими. Тази комбинация дава висок и ефективен изпиращ ефект.

Основни предимства

  • Не замърсяват водата и имат минимално влияние върху водните организми. Те са подходящи за домакинства с автономни канализационни системи (септични ями с бактерии).
  • Не съдържат фосфати, агресивни разтворители, хлорни избелители. Без абразивни вещества, без парфюми, без оцветители, с неутрално pH – хипоалергенни
  • Безвредни за използване от хора с алергии или астма. Достатъчно нежни дори за чувствителната бебешка кожа.
  • Перилните препарати на TRI-BIO са безкомпромисни към замърсявания и нежни към тъканите.

Често задавани въпроси

Какво съдържат препаратите за пране на TRI-BIO?

TRI-BIO са патентовали формулите на своите еко перилни препарати и те са защитени в САЩ и Европа. За максимална ефективност тези препарати са концентрирали в себе си био ензими и минерални съставки, които постигат максимален почистващ ефект, без да използват компоненти присъщи на традиционните прахове (като хлорни избелители, фосфати и др. подобни). Естествените съставки Ви гарантират 100% безопасност при използването на тези перилни препарати.

Какво количество перилен препарат е нужен за едно пране?

Между 30 и 90 мл е количеството течен гел, което се използва при едно пране. Точното количество зависи от степента на замърсяване, от типа дрехи, както и от количеството пране. На гърба на всяка опаковка перилен препарат TRI-BIO ще намерите подробна таблица с препоръки за количеството нужен перилен препарат, в зависимост от тъканите, степента на замърсяване и температурата на пране.