Био Продукти

За пране

15 намерени продукта

Сортирай по

Намерени 15 продукта

Перилни препарати и омекотители създадени в САЩ и са във форма на таблетки или течни гелове, съдържащи само естествени растителни и минерални съставки. Те са толкова ефективни, колкото и традиционните прахове, които обаче съдържат агресивни съставки.

Начин на действие

Препаратите на TRI-BIO се смесват бързо с водата и започват да действат веднага. Заради изцяло натуралните си съставки те са щадящи към природата и напълно безвредни за хората. Дори и да има останали микрочастици след изпиране, те няма да предизвикат кожни раздразнения, няма да обострят алергичните състояния или астматичните пристъпи при хора с подобни проблеми.

Перилните препарати на TRI-BIO могат да се използват без ръкавици дори от хора с чувствителна кожа. Препоръчват се за хора с астма и алергии. Отличени с множество ЕКО сертификати.

Перилните препарати на TRI-BIO са екологично чисти и напълно безопасни. Създадени са със съставки от естествен произход и био ензими. Тази комбинация дава висок и ефективен изпиращ ефект.

Основни предимства

  • Не замърсяват водата и имат минимално влияние върху водните организми. Те са подходящи за домакинства с автономни канализационни системи (септични ями с бактерии).
  • Не съдържат фосфати, агресивни разтворители, хлорни избелители. Без абразивни вещества, без парфюми, без оцветители, с неутрално pH – хипоалергенни
  • Безвредни за използване от хора с алергии или астма. Достатъчно нежни дори за чувствителната бебешка кожа.
  • Перилните препарати на TRI-BIO са безкомпромисни към замърсявания и нежни към тъканите.

Често задавани въпроси

Какво съдържат препаратите за пране на TRI-BIO?

TRI-BIO са патентовали формулите на своите еко перилни препарати и те са защитени в САЩ и Европа. За максимална ефективност тези препарати са концентрирали в себе си био ензими и минерални съставки, които постигат максимален почистващ ефект, без да използват компоненти присъщи на традиционните прахове (като хлорни избелители, фосфати и др. подобни). Естествените съставки Ви гарантират 100% безопасност при използването на тези перилни препарати.

Какво количество перилен препарат е нужен за едно пране?

Между 30 и 90 мл е количеството течен гел, което се използва при едно пране. Точното количество зависи от степента на замърсяване, от типа дрехи, както и от количеството пране. На гърба на всяка опаковка перилен препарат TRI-BIO ще намерите подробна таблица с препоръки за количеството нужен перилен препарат, в зависимост от тъканите, степента на замърсяване и температурата на пране.