Био Продукти
TRI-BIO еко препарат за канализации, 20 дози

-32 %

TRI-BIO еко препарат за канализации, 20 дози

10,99 лв.

7,49 лв.

Описание

Бързо прониква в запушени канали, отстранява неприятните миризми и унищожава бактериите. Безопасен за употреба - може да се използва без ръкавици. Действа бързо и ефективно. Част от серията еко препарати за отпушване на канал. Заради това, че няма силна химия е безопасен за всички видове тръби. Без токсични съставки, без силни разтворители, непатогенен, pH неутрален. Присъден еко сертификат. Препоръчва се за употреба в къщи с автономна канализация. Ефективна и безопасна алтернатива на агресивните разяждащи и киселинни почистващи средства.

 

Ползи

Това е нетоксичен препарат за отпушване н канали.  Не е опасен за здравето на хората.  При работа с него няма отделени опасни изпарения, не дразни и изгаря кожата.  Безопасен и безвреден е за околната среда.  При къщи с автономна канализация или септични ями не уврежда системите им.

  

Състав

Пробиотична формула съдържаща жизнеспособни култури микроорганизми.

 

Съхранение

Транспортирайте в изправено положение.  Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите.  В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар.

 

Информация за производителя

Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти.  Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти. 

 


  • Разфасовка100 гр.