Био Продукти
  • Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.
  • Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.
  • Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.
Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.

-29 %

Еко натурален препарат за тоалетни, пластмасова бутилка,710мл.

Продуктът не е наличен

6,99 лв.

4,99 лв.

SKU: 240430_1

Категория: За баня

Описание

Препарат за почистване на тоалетни с тройно действие - чисти, избелва и дезинфекцира. Безопасен за всички видове повърхности. Отстранява варовик и всички бактерии в тоалетната чиния. Без хлор и киселини. Препаратът е създаден на базата на растителни, биоразградими съставки. Натурален препарат за баня. Подходящ за хора с астма и алергии. Без фосфати, избелители на хлорна основа, силни разтворители, абразивни субстанции, парфюми, оцветители, консерванти и ГМО. Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.

 

Ползи

Препаратът е с тройно действие - почиства, избелва и дезинфекцира. Препаратът е  с био съставки и не е агресивен към хора с алергии и астма. Еко препаратът е без фосфати, избелители на хлорна основа, силни разтворители, абразивни субстанции, парфюми, оцветители, консерванти и ГМО. Неутрално pH, биоразградим, не е тестван върху животни. Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.

 

Начин на употреба

Нанесете малко количество под ръба на тоалетната чиния, оставете да подейства няколко минути, изтъркайте с четка и пуснете водата.

 

Състав

Based on plant-based ingredients. Water, Lauryl polyglucose (organic, from coconut oil and sugar), Glycolic acid, Milk acid, Xanthan gum.

 

Съхранение

Транспортирайте в изправено положение. Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите. В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар.

 

Информация за производителя

Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти. Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти. 

 

Допълнителни продукти

Препарат за прозорци  • Разфасовка710 мл.