Био Продукти
  • Еко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръжда
  • Еко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръжда
  • Еко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръжда
Еко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръждаЕко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръждаЕко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръжда

-29 %

Еко натурален препарат за тоалетни гърнета против ръжда

Продуктът не е наличен

6,99 лв.

4,99 лв.

SKU: 240540_1

Категория: За баня

Описание

ЕСТЕСТВЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ТОАЛЕТНИ ГЪРНЕТА "POWER". БЕЗ СИЛНА ХИМИЧЕСКА МИРИЗМА. ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН, КОЛКОТО И НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ АГРЕСИВНИ ХИМИЧЕСКИ ПРЕПАРАТИ.
Безопасен за употреба екологичен препарат за почистване на баня. Премахва котлен камък и варовик. Без аромати и оцветители за хора с алергии и астма. Без хлор и абразиви. Биоразградими и безопасни за използване в септични системи. Бързо и ефективно отстранява нечистотиите и котления камък, като оставя тоалетната ви блестящо чиста. Не съдържа хлор и агресивни разтворители, но е толкова ефективна, колкото са най-известните агресивни химически агенти. Абсолютно безопасен  за всички видове повърхности. На базата на растителни, биоразградими съставки. Награден със сертификат ECO. Препоръчва се за хора с астма и алергии. Безопасен за използване в къщи със септична и други видове автономни канализационни системи.

 

Ползи

Ниско съдържание на летливи органични съставки. Минимално влияние върху водната фауна. Бързо отстранява мръсотия, варовик и ръжда, оставяйки тоалетната блестящо чиста. Без хлор и силни разтворители, но не по-малко ефективен от най-добрите известни агресивни химически препарати. Абсолютно безопасен за всички видове повърхности. На базата на растителни, биоразградими съставки. Присъден еко сертификат. Препоръчва се за хора с астма и алергии. Без фосфати, избелители на хлорна основа, силни разтворители, абразивни субстанции, парфюми, оцветители, консерванти и ГМО. Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации. Ползи за околната среда: ниско съдържание на VOC, лесно биоразградим, минимално въздействие върху водните организми, рециклируеми опаковъчни материали, без тестове върху животни.

 

Начин на употреба

Нанесете малко количество под ръба на тоалетната чиния. Оставете да подейства за няколко минути. Изтъркайте с четка и пуснете водата.

 

Състав

plant-based ingredients. Water, Lauryl polyglucose (organic, from coconut oil and sugar), Glycolic acid, Milk acid, Oxalic acid, Xanthan gum.

 

Съхранение

Транспортирайте в изправено положение. Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите. В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар.

 

Информация за производителя

Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти. Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти. 

 

Допълнителни продукти

Препарат за прозорци

Препарат за тоалетна


  • Разфасовка710 мл.